Brandblussers
   Koolzuursneeuwblussers (Co2) K2 en K5SE
        Koolzuursneeuwblussers zijn geschikt voor blusklasse B. Wij verkopen blussers van2 en 5kg. Een koolzuursneeuwblusser is gevuld met een kleur- en geurloos natuurlijk gas en ideaal voor het blussen van vloeibare stoffen. De blusser veroorzaakt nauwelijks tot geen nevenschade.
Meer informatie


   Milieublussers
        De milieublussers zijn geschikt voor brandklasse A en B. De vulling in deze blusser is biologisch afbreekbaar en heeft een inhoud van 6 liter.
Meer informatie


   Poederblussers P1, P2, P6, P9 en P12
        Poederblussers zijn geschikt voor blusklasse A, B en C. Wij verkopen blussers van 1, 2, 6, 9 en 12kg. Een poederblusser is voordelig in de aanschaf, maar veroorzaakt bij gebruik wel nevenschade. De poederblussers zijn op vele plaatsen inzetbaar.
Meer informatie


   Schuimblussers SD2F, SD6, SD9
        Sproeischuimblussers zijn geschikt voor blusklasse A en B. Wij verkopen blussers van 2, 6 en 9 liter. Een schuimblusser is iets minder voordelig in de aanschaf dan de poederblusser. Daar staat wel tegenover dat een schuimblusser bij gebruik minder nevenschade veroorzaakt dan een poederblusser. Er zijn ook vorstvrije schuimblussers verkrijgbaar.
Meer informatie


   Vetblussers
        Vetblussers zijn geschikt voor brandklasse A en F. Onder brandklasse F valt o.a. frituurvet. De vetblusser is verkrijgbaar in 6 liter.
Meer informatie